ОСТАННІ НОВИНИ

Ryanair запускає зі Львова ще п’ять нових напрямків

Андрій Котенський

|

Авіакомпанія Ryanair оголосила про відкриття ще п’яти нових напрямків із аеропорту «Львів». Усі нові маршрути до міст Італії. Польоти стартують із березня 2021 року. Про це повідомляє пресслужба авіакомпанії Ryanair, передає кореспондент Львівського порталу.

 

П’ять нових маршрутів сполучать місто Лева із Барі, Неаполем, Палермо, Туріном та Венецією (Тревізо). Усі рейси заплановані із частотою два рази в тиждень.

Водночас на львів’ян очікує ще й збільшення до чотирьох рейсів у тижденьна нещодавно відкритих напрямків до Мілану та Риму.

У п’ятницю, 10 липня, з нагоди запуску нових напрямків, вартість квитків до Італії на сайті Ryanair буде доступна всього від 799 гривень в один бік.

Як відомо,  авіаперевізник Ernest Airlines , який літав зі Львова до Італії припинив польоти з 11 січня 2020 року, через призупинення дії ліцензії.

із 6 липня 2020 року авіакомпанія Ryanair розпочала польоти зі Львова до Італії, та сполучила Львів із Болонією, Міланом та Римом.

1 липня авіакомпанія WizzAir відкрила власну авіабазу у Міжнародному аеропорту «Львів» і запустила п’ять нових рейсів.

Куди зараз можна полетіти зі Львова. Детальніше про всі авіарейси – за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *