ОСТАННІ НОВИНИ

Ще 11 людей померли від коронавірусу на Львівщині

|

За останню добу на Львівщині проведено 1053 ПЛР-тести, з яких 152 – позитивні. Кількість смертельних випадків зросла до 157 (+ 11 життів за останню добу). Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської мерії.

 

Як повідомила керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна,станом на 08.00 на Львівщині підтверджено 5882 випадки інфікування коронавірусом, з них 157 — летальні.

За вчорашню добу лабораторні центри провели 1053 ПЛР-тести, з них з нових проб — 744 ПЛР-тести. Відтак. (Із нових проб — 114 позитивні). Серед них львів`ян — 54.

Загалом коронавірусну інфекцію уже подолало 873 пацієнти.

У Львівській обласній інфекційній лікарні перебуває 176 осіб, з них в реанімації — 6 осіб, на апаратні ШВЛ — 2 особи.

Незважаючи на невтішну ситуацію із захворюваністю, у середині червня у Львівській ОДА запевняли, що медзаклади заповнені лише на 30% і проблем з госпіталізацією пацієнтів немає. Водночас уже тоді в обласній інфекційній лікарні практично не було вільних місць.

Наприкінці червня у ЛОДА заявили, що лікарні заповнені хворими на 42%. Тепер цей показник зріс до 44%.  Із детальним переліком лікарень області, куди госпіталізовують хворих на коронавірус, можна ознайомитися за цим посиланням.

Заступник директора обласної інфекційної лікарні нещодавно розповідав Львівському порталу про те, що у медзакладі побільшало госпіталізованих хворих у важкому стані. Через це лікування займає близько місяця, а в реанімації – цілих три. Також медик зауважував, що коронавірус суттєво змінився, і тепер пневмонія може розвинутись за лічені дні та навіть безсимптомно.

Додамо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *