ОСТАННІ НОВИНИ

Від коронавірусу померла завідувачка Львівського лабораторного центру

Ольга Денисяка

|

26  червня від коронавірусу померла завідувачка Львівського міського відділу Державної установи «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» Галина Михальчук. Про це на своїй сторінці у Facebook написала Головний епідеміолог Львівщини, лікар-інфекціоніст Наталія Тімко, передає Львівський портал.

 

«Сьогодні перестало битися серце людини, яка все життя віддала роботі у санепідемстанції , де працювала завідуючою санітарно-гігієнічного відділу Санітарно-епідемічної станції Франківського району м. Львова, а в подальшому очолила лабораторний центр м. Львова Михальчук Галини Трохимівни. ЇЇ життя забрав коронавірус», – написала Наталія Тімко.

Також вона зазначила, що це вже 127 смерть на Львівщині від коронавірусу.

Нагадаємо, Львівщина – лідер по Україні за кількістю хворих на коронавірусну інфекцію. Головний санітарний лікар Віктор Ляшко пояснив, що суттєве збільшення кількості заражень COVID-19 у Львівській області спричинене усуванням черги протестованих.

Попри велику кількість виявлення нових інфікувань у Львові вирішили дозволити працювати закладам громадського харчування всередині приміщення та фітнес-клубам, але одночасно там може перебувати не більше 10 відвідувачів.

Водночас голова Львівської ОДА Максим Козицький розкритикував таке рішення влади Львова, детальніше про це читайте тут.

Додамо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *