ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщині продовжили карантин, але офіційно дозволили пасажирські перевезення

Андрій Котенський

|

Карантин на Львівщині продовжили щонайменше до 30 червня. Водночас від 23 червня у області офіційно відновлюють пасажирські перевезення залізницею та автобусами. Про це за результатами комісії ТЕБ та НС повідомив голови ЛОДА Тарас Грень, передає кореспондент Львівського порталу.

 

За словами Тараса Греня, пасажирські перевезення дозволені за умови дотримання вимог карантину. Зокрема, заборонено перебувати в громадському транспорті без масок або респіраторів, кількість пасажирів не може перевищує кількість місць для сидіння.

Слідкувати за дотриманням карантинних обмежень будуть мобільні групи у складі працівників поліції, Держпродспоживслужби та представників органів місцевого самоврядування.

Окрім того ообласна комісія також визначила додаткові медзаклади, які прийматимуть хворих на Covid-19.

Раніше Львівський портал повідомляв, що перевізники Львівщини від 23 червня відновлюють пасажирські перевезення.

Тиждень тому приватні перевізники Львівщини самостійно вирішили відновити рух приміських і міжміських автобусів. У Львівській ОДА пригрозили втручанням правоохоронних органів.

Додамо, що регулярні пасажирські перевезення територією Львівської області зупинили практично від початку коронавірусного карантину – з 18 березня.

Станом на ранок 22 червня коронавірусом заразилися 3980 мешканців Львівщини. За останню добу виявили 200 нових хворих. Варто зауважити, що це найбільша кількість нових хворих, виявлених за  добу, за весь період карантину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *