ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині – вже 73 летальні випадки через COVID-19

Соломія Головіна

|

У Львівській області станом на 8 червня вже зафіксували 73 летальні випадки від коронавірусу: останньою жертвою став 82-річний львів’янин. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Чоловік був переведений з 8-ой міської клінічної лікарні 5 червня. Коронавірусну інфекцію у чоловіка лабораторно підтверджено 4 червня.

Серед супутніх захворювань – цукровий діабет, ішемічна хвороба серця.

Нагадаємо, це вже другий летальний випадок на Львівщині, про який стало відомо 8 червня. Вранці Львівський портал інформував про смерть 73-річної жінки, яка стала 72 жертвою COVID-19 у області.

Загалом коронавірусну інфекцію підтвердили у 2162 мешканців Львівської області. За останню добу виявили 41 нового хворого.

Зазначимо, що 2 червня Львівщина встановила новий антирекорд за кількістю нових хворих. За добу діагноз підтвердили 96 людям.

Нагадаємо, медики прогнозують, що пік коронавірусу на Львівщині протримається до початку червня.

Також у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *