ОСТАННІ НОВИНИ

17 смерть від коронавірусу на Львівщині: що відомо про померлого

Андрій Котенський

|

На Львівщині лабораторно підтверджено 17-ту смерть від коронавірусу. Чоловік помер ще 4 травня у госпіталі у Винниках, а результат ПЛР-дослідження отримано вчора. Це мешканець Миколаївського району. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської мерії.

 

За словами керівниці міського штабу з протидії коронавірусу Галини Слічної, померлий – мешканець Миколаївського району.

«Пацієнт помер 4 травня у госпіталі у Винниках. Це мешканець Миколаївського району. Результати ПЛР прийшли вчора. Відомо, що він хворів вдома, коли стало погано, звернувся до обласної лікарні. Лікарі діагностували пневмонію. Чоловіка госпіталізували і через деякий час він помер у лікарні», — розповіла Галина Слічна.

Відомо, що пацієнтові був 61 рік. В лікарню він був госпіталізований з двобічною пневмонією, глибокою дихальною недостатністю.

На Львівщині за минулу добу захворіло 42 людини. Станом на 08.00 у Львові та на Львівщині підтверджено 595 випадків інфікування коронавірусом.

Раніше повідомлялося, що через поширення коронавірусу в Україні запровадили карантин ще з 12 березня. Спочатку він мав завершитись 3 квітня, однак уряд продовжив карантин ще на три тижні – до 24 квітня, а потім дію карантину продовжили до 11 травня. Нещодавно Кабмін послабив карантин із понеділка, 11 травня. При цьому ряд карантинних обмежень продовжили до 22 травня.

Додамо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків та юристів, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *