ОСТАННІ НОВИНИ

Такого ще не було. Львівські бізнесмени заспівали про карантин

Андрій Котенський

|

Півтора десятка знаних львівських бізнесменів заспівали та знялися в оригінальному відеоролику «Карантин у Львові». Про це Львівському порталу повідомили організатори задуму.

Бізнесмени знялись у кліпі дотримуючись усіх норм карантину та захисту від COVID-19: перебували вдома, тримали дистанцію, не порушували маскового режиму, дезінфікували руки, уникали рукостискань, контролювали водний баланс, а головне – були у доброму гуморі.

Пісня і відеокліп «Карантин у Львові» став частиною своєрідного челенджу, який під час затяжного карантину запустили українські бізнесмени. Першими заспівали одесити. Далі естафету прийняли Дніпро та Київ.

Ідею кліпу належить Олександру Бережанському –  засновнику CEO компанії «BERTA group».

«Пісню та кліп ми записали у рекордні терміни – за тиждень. «Експрес-урок з вокалу» нам, людям із бізнесу, дав відомий співак Павло Табаков. Він же виступив музичним продюсером та автором слів до композиції», – повідомив Олександр Бережанський.

«Будьмо здорові! Зустрінемось у Львові!» – так завершується відео «Карантин у Львові». Львівські бізнесмени виходять із нього з добрим настроєм та великим оптимізмом щодо подолання наслідків вимушених канікул.

Раніше повідомлялося, що через поширення коронавірусу в Україні запровадили карантин ще з 12 березня. Спочатку він мав завершитись 3 квітня, однак уряд продовжив карантин ще на три тижні – до 24 квітня, а потім дію карантину продовжили до 11 травня. Нещодавно Кабмін послабив карантин із понеділка, 11 травня. При цьому ряд карантинних обмежень продовжили до 22 травня.

Нагадаємо, відомі львів’яни та підприємці об’єдналися для закупівлі необхідного обладнання для лікарень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *