ОСТАННІ НОВИНИ

В одного з медиків Львівської обласної лікарні виявили коронавірус, ще у чотирьох підозрюють

Вероніка Рой

|

П’ятьох медиків Львівської обласної клінічної лікарні госпіталізували до Львівської обласної інфекційної лікарні. В одного з них ПЛР-тест підтвердив COVID-19, ще четверо очікують на результати. Про це йдеться на Facebook-сторінці медзакладу.

 

Як повідомляється, у кардіохірургічне відділення Львівської обласної клінічноі лікарні з іншої медичної установи поступив пацієнт. При поступленні йому був проведений швидкий тест на COVID-19, який показав від’ємний результат. 28 квітня 60-річний чоловік помер, а ПЛР-тест підтвердив у нього коронавірус вже посмертно.

«У ЛОКЛ рятували життя: було проведене оперативне втручання і лікування в палаті інтенсивноії терапії. Згодом було підтверджено позитивний результат за допомогою ПЛР», – йдеться у повідомленні медзакладу.

Згодом один з медиків лікарні отримав позитивний результат ПЛР-дослідження на COVID-19.

«Решта медперсоналу, які теж були у контакті з хворим, очікують результатів ПЛР. Станом на сьогодні п’ятеро наших медиків госпіталізовано в обласну інфекційну лікарню», – зазначають у лікарні.

На сьогодні у відділенні кардіохірургії та інтенсивної терапії №2 Львівської обласної клінічної лікарні запроваджений вахтовий метод надання допомоги. Лікарня приймає пацієнтів в ургентному порядку.

Нагадаємо, раніше від коронавірусу померла 60-річна жінка, яка працювала в обласному Центрі легеневого здоров’я.

Станом на 5 травня на Львівщині коронавірус підтвердили у 514 людей. 16 людей померло від COVID-19,  106 пацієнтів одужали.

Додамо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків та юристів, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *