ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові мірятимуть температуру кур’єрам доставки їжі

Ольга Денисяка

|

У Львові працівникам сервісів доставки їжі вимірюватимуть температуру на початку та в кінці робочого дня. Про це під час брифінгу 13 квітня повідомила заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила, що працівникам сервісів доставки їжі необхідно вимірювати температуру на початку та в кінці робочого дня.

«Ми затвердили протокол щодо служб доставки їжі. Там чітко прописана логістика щодо дотримання дистанції, наявності засобів індивідуального захисту та проведення термометрії працівників, які здійснюють доставку, до початку та після завершення робочого дня», – зазначила Галина Слічна.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Львівський портал повідомляв, що у Львові працівників сервісів доставки їжі тестували на наявність коронавірусної інфекції за допомогою експрес-тестів.

Також ми писали, що на всіх в’їздах та виїздах з області встановили блокпости, де безконтактно вимірюють температуру.

Зазначимо, що станом на ранок 13 квітня у Львівській області у 124 пацієнтів лабораторно підтвердили коронавірус, з них 5 осіб померли, ще 6 пацієнтів одужали.

У Львові також діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків та навіть юристів, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *