ОСТАННІ НОВИНИ

COVID-19 на Львівщині: 124 зараження, 5 померлих, 6 одужавших

Соломія Головіна

|

Станом на ранок 13 квітня у Львівській області у 124 пацієнтів лабораторно підтвердили коронавірус, з них 5 осіб померли, ще 6 пацієнтів одужали. Про це повідомляє Львівська ОДА з посиланням на лікаря-епідеміолога Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головного позаштатного спеціаліста департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталію Тімко.

 

Як зазначається, у період з 23:30 год. по 08:00 год. в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 6 осіб. Пацієнти з міста Львова, Пустомитівського району.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 83 особи

На самоізоляції знаходяться 566 особи. За увесь час виписано – 158 пацієнтів. Стан більшості хворих –середньої важкості. У 18-ти пацієнтів стан важкий. 3 пацієнта на апараті ШВЛ.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулася 806 людей. За увесь час в сумі у 600 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз на Львівщині з підозрою на коронавірус є 84 особи.

Як відомо, станом на 12 квітня на Львівщині було зафіксовано 111 підтверджених випадків COVID-19. При цьому п’ятеро людей померло, а шестеро одужали.

У Львові також діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків та навіть юристів, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *