Мерія Львова дозволила відновити роботу ринку на Володимира Великого

Вероніка Рой

|

У Львові дозволили відновити роботу ринку «Біля Універмагу», що на вул. Володимира Великого, який усунув порушення та зобов’язався дотримуватись усіх правил на час карантину. Відповідне рішення 10 квітня прийняла міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, передає пресслужбі Львівської міської ради.

 

Як повідомляється, комісія ТЕБ і НС відмінила тимчасове закриття ТзОВ «Ринок «Біля Універмагу» (59-в) через недотримання норм карантину. Відомо, що на ринку були усунуті порушення, а підприємець зобов’язався дотримуватись всіх правил.

Як повідомляв Львівський портал, 7 квітня тимчасово закрили ринки «Тополя» на вул. Івана Мазепи та ринок біля універмагу на вул. Володимира Великого. Оскільки правоохоронці неодноразово фіксували великі скупчення людей.

Зазначимо, ринки Львова повинні дотримуватись жорстких правил: не впускати на територію одночасно більше 10 покупців, розділити вхід та вихід, стежити за тим, чи вдячнені працівники і відвідувачі у маски чи респіратори, а також проводити дезінфекцію.

Також до 15 травня всі ринки Львова зобов’яжуть запровадити безготівковий розрахунок, щоб покупці мали альтернативу готівці. Таке нововведення хочуть впровадити, аби зменшити ризик поширення вірусів, в тому числі й COVID-19, через паперові банкноти.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *