ОСТАННІ НОВИНИ

На період карантину безробітні можуть стати на облік онлайн

Ольга Денисяка

|

Служба зайнятості надала безробітним можливість стати на облік в режимі онлайн. Для цього запрацював новий сервіс «Електронне подання документів». Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної роботи Львівського обласного центру зайнятості.

 

Для спрощення процедури реєстрації в режимі онлайн на вебсторінці Державного центру зайнятості запрацював новий сервіс ««Електронне подання документів».

Відтак кожен, хто з метою працевлаштування має намір скористатися послугами спеціалістів служби зайнятості, не виходячи з дому, може надіслати документи для реєстрації.

Документи для реєстрації можна подати через скриньки для кореспонденції, що розміщені у кожному центрі зайнятості або філії ЛОЦЗ, а також електронною поштою.

Детальна інструкція, як подати документи до служби зайнятості – за посиланням.

Як відомо, карантин в Україні запровадили ще з 12 березня. Він мав завершитись 3 квітня. Однак уряд продовжив карантин ще на три тижні – до 24 квітня.

За порушення карантину Верховна Рада України ввела штрафи розміром від 17 000 до 170 000 гривень.

Нагадаємо, що уряд розширив перелік дозволеної господарської діяльності під час коронавірусного карантину. Детальніше читайте тут.

Додамо, у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *