ОСТАННІ НОВИНИ

Коронавірус у Львові підозрюють в шести медиків та ще одного працівника «Шувару»

Андрій Котенський

|

У Львові експрес-тести на коронавірус зробили ще 604 особам. Позитивні проби виявили у шести медиків та ще в одного працівника ринку «Шувар». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської мерії.

 

За даними мерії, вчора протестували 604 особи: у 7 осіб тести дали позитивний результат. Тож у них відібрали матеріал для ПЛР-діагностики.

«У міському управлінні охорони здоров’я повідомили, що вчора протестовано 604 особи. З них: 516 осіб — медичні працівники (в 6 виявили підозру); 38 осіб — пацієнти з пневмонією (в усіх — результат негативний); 10 осіб — вагітні жінки (в усіх — результат негативний); 40 осіб — працівники ринку «Шувар» (в 1 виявили підозру)», – йдеться у повідомленні.

Зауважимо, експрес-тести лише дають підозру на коронавірус. В разі позитивного результату, біоматеріал скеровують у лабораторію для ПЛР-діагностики.

Від минулого тижня у Львові експрес-тестами на коронавірус протестували близько 2500 — водіїв, соцпрацівників, пацієнтів львівських лікарень із пневмонією або ГРЗ, медпрацівників, вагітних жінок та працівників ринку «Шувар» тощо. За результатами експрес-тестувань, підозру виявили в 27 осіб. У шести людей коронавірус був підтверджено лабораторно.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у працівника «Шувару» ПЛР-тест підтвердив COVID-19.

Як відомо, станом на 9 квітня у Львівській області коронавірус лабораторно підтвердили вже у 61 особи.

Нагадаємо, у Львові 30 березня розпочали масове тестування на коронавірус експрес-тестами водіїв громадського транспорту, медиків, а також соціальних працівників. Зокрема, у двох львівських медиків ПЛР-тест підтвердив інфікування.

Також зауважимо, що у місті діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків та юристів, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *