ОСТАННІ НОВИНИ

Укрпошта безкоштовно доставлятиме освячені паски додому

Соломія Головіна

|

Укрпошта безкоштовно доставлятиме освячені паски до Великодня протягом 13-17 квітня. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі державного підприємства.

 

Замовити безкоштовну доставку великоднього хліба можна через сайт компанії або через контакт-центр 0 800 300 545, а листоноші чи кур’єри принесуть його додому. Паски вагою 450 г –  за 50 грн або 300 г – за 30 грн можна замовити з післяплатою. Доставка буде здійснюватися з 13 по 17 квітня в залежності від дати замовлення та населеного пункту.

«Аби громадяни в цей час перебували на самоізоляції та залишалися вдома, Укрпошта доставлятиме паски, а випікатиме та пакуватиме їх найбільший столичний виробник хлібобулочних і кондитерських виробів «КиївХліб» із дотриманням всіх необхідних санітарних умов та в герметичній упаковці. Окремо буде організовано освячення, аби кожен бажаючий міг отримати паску, окроплену свяченою водою, за доступною ціною», – наголошують в Укрпошті.

Благодійним фондам, громадським організаціям чи приватним благодійникам, які бажають замовити велику партію (від 1000 штук) для тих, хто не має змоги придбати сам, варто звернутися із запитом на [email protected] до 12 квітня включно.

Як відомо, у зв’язку зі стрімким поширенням коронавірусу у Зеленського готують проєкт «Великдень удома» і поліцейські патрулі біля храмів.

УГКЦ вже надала рекомендації щодо святкування Великодня під час коронавірусного карантину. Серед них  – богослужіння у храмах відбуватимуться виключно за участю священнослужителів, віряни зможуть дивитись удома онлайн-трансляцію. Детальніше читайте за цим посиланням.

Натомість ПЦУ все ще думає, чи допускати українців до церкви на Великдень.

Нагадаємо, пік захворюваності на COVID-19 в Україні прогнозують на 14-15 квітня. Також нещодавно стало відомо, що на Великдень в Україні хочуть посилити карантин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *