ОСТАННІ НОВИНИ

Коронавірус на Львівщині: плюс 27 нових підозр

Соломія Головіна

|

На Львівщині 8 квітня з 18:30 год. по 22:30 год. з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 27 осіб. Про це повідомляє Львівська ОДА з посиланням на лікаря-епідеміолога Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головного позаштатного спеціаліста департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталію Тімко.

 

Пацієнти з Яворівського, Пустомитівського, Городоцького, Перемишлянського районів та міста Львів.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 90 осіб.

На самоізоляції знаходяться 348 осіб. За увесь час виписано – 115 пацієнтів. Стан більшості хворих -середньої важкості. У 10-ти пацієнтів стан важкий. 2 пацієнтів на апараті ШВЛ.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулося 553 людини. За увесь час в сумі у 395 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз на Львівщині з підозрою на коронавірус є 109 осіб.

Як повідомляв Львівський портал, за останніми даними на Львівщині у 47 пацієнтів діагностували коронавірус. Троє людей від коронавірусу вже одужали, натомість померло двоє осіб.

Нагадаємо, у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *