ОСТАННІ НОВИНИ

Ще один військовий ЗСУ захворів на коронавірус

Вероніка Рой

|

У Збройних Силах України зафіксували третій випадок захворювання на COVID-19. Про це у Facebook інформує командування медичних сил ЗСУ.

 

Як повідомляється, це вже другий випадок COVID-19, який підтверджений у військовослужбовця Київського гарнізону.

«Військовий з кінця березня знаходився на лікуванні у домашніх умовах з симптомами гострого респіраторного захворювання. У зв’язку зі збереженням субфібрильної температури (підвищена температура тіла – 37-38 градусів, – ред.) було проведено два тестування – швидкий тест та ПЛР, які показали позитивний результат. Наразі стан здоров’я військовослужбовця задовільний. Він проходить лікування у домашніх умовах під наглядом медичної служби», – йдеться у повідомленні.

Військовослужбовців, що мали з ним контакти під час виконання службових обов’язків, відправлено на самоізоляцію. Найближчим часом у них буде взято проби для проведення дослідження на наявність COVID-19.

Нагадаємо, перший випадок захворювання на коронавірус  у ЗСУ  виявили 2 квітня у лікарки Хмельницького військового госпіталю.

Пізніше ЗСУ повідомили про другий випадок захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19 у військовослужбовця Київського гарнізону.

Як інформував Львівський портал, станом на вечір 4 квітня в Україні лабораторно підтверджено 1225 випадків коронавірусу,з яких 32 – летальні. Натомість 25 осіб вже одужали.

На Львівщині кількість випадків зараження коронавірусом вже сягнула 15.

Додамо, у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *