ОСТАННІ НОВИНИ

Кількість підтверджених випадків коронавірусу на Львівщині виросла до 26

Соломія Головіна

|

У Львівській області кількість підтверджених випадків інфікування коронавірусом збільшилася до 26. Про це повідомляє Львівська ОДА з посиланням на  лікаря-епідеміолога Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головного позаштатного спеціаліста департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталію Тімко.

 

«У 26 пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус», – інформують у ЛОДА. При цьому у пресслужбі уточнили, що мова йде про лабораторно підтверджені випадки.

Як зазначили у облдержадміністрації, на території Львівської області упродовж 5 квітня зафіксували одинадцять випадків захворювання на коронавірус. Пацієнти –  чоловіки та жінки віком від 22 до 64 років з таких населених пунктів: місто Львів, Пустомитівський район.

Також стало відомо, що в період з 10:30 по 20:30 год. 5 квітня в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 11 осіб. Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 61 особа.

На самоізоляції знаходяться 219 осіб. За увесь час виписано – 99 пацієнтів. Стан більшості хворих – середньої важкості або близький до задовільного. У 7-ми пацієнтів стан важкий. 2 пацієнтів на апараті ШВЛ.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулася 380 людей. За увесь час в сумі у 307 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз на Львівщині з підозрою на коронавірус є 73 особи.

Раніше Львівський портал повідомляв про 16 випадків інфікування коронавірусом у області. Троє пацієнтів вже одужали, одна людина від COVID-19 в області померла.

Станом на ранок 5 квітня в Україні лабораторно підтверджено 1251 випадок коронавірусу,з яких 32 – летальні. Натомість 25 осіб вже одужали.

Додамо, у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *