ОСТАННІ НОВИНИ

Разумков виключає зупинення роботи ВР після зараження нардепа

Ольга Денисяка

|

Незважаючи на те, що народний депутат Сергій Шахов захворів на коронавірус, Верховна Рада не закриватиметься на карантин і продовжить свою роботу. Про це заявив спікер парламенту Дмитро Разумков, передає «Інтерфакс-Україна».

 

Дмитро Разумков розповів, що Верховна Рада продовжуватиме працювати і інфікування Шахова на роботу самого парламенту, як інституції, не вплине.

«Я думаю, що Верховна Рада працюватиме. Розумію, що людина, яка заразилася коронавірусом, справді перебуватиме на самоізоляції, дай Бог йому здоров’я, щоб він швидше повернувся в стрій. На роботу самого парламенту, як інституції, це не вплине», – заявив Разумков.

Спікер парламенту запевнив, що незважаючи на карантин, Верховна Рада продовжує роботу з розробки нових законопроєктів у комітетах.

«Ми справді перейшли в режим роботи в комітетах. Це не означає якийсь карантин, закриття або переоблік Верховної Ради, ми працюємо в нормальному режимі, в такому як працювали раніше. Єдине – зменшуємо кількість людей, які збираються в одному приміщенні для того, щоб скоротити ризики зараження, захворювання», – додав Дмитро Разумков.

Львівський портал повідомляв, що загалом в Україні на коронавірус захворіли 26 людей, троє з яких померли. У Житомирській області померла 71-річна жінка, яка нещодавно повернулася з Польщі та протягом тижня гостювала на Львівщині. Також від COVID-19 у Чернівецькій області померла 33-річна жінка. Також він цієї недуги померла мешканка Івано-Франківська.

Зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 36 осіб, 30 з яких перебувають у інфекційній лікарні,  ще шестеро – на самоізоляції. У всіх пацієнтів є клінічні прояви гострої респіраторної інфекції. Стан усіх хворих – стабільний. Загалом на Львівщині із підозрою COVID- 19 звернулося 44 особи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *