ОСТАННІ НОВИНИ

Спортсмени, які претендують на участь в Олімпійських іграх, отримають стипендії із бюджету Львова. Список

Наталя Дуляба

|

25 львівських спортсменів, які беруть участь у відборі на Літні Олімпійські і Паралімпійські ігри, отримуватимуть щомісяця по 10 000 гривень стипендії. Про це йдеться у розпорядженні №75 міського голови Львова Андрія Садового, передає Львівський портал.

 

Протягом 2020 року міське управління спорту перераховуватиме стипендії 25 спортсменам, які претендують на участь у ХХХІІ Літніх Олімпійських іграх та ХVІ Літніх Паралімпійських іграх.

Щомісяця вони отримуватимуть по 10 000 гривень (після усіх відрахувань). Кошти на це заклали у бюджеті Львова відповідно до міської програми підтримки спортсменів.

Як вказано у розпорядженні мера Львова, такі виплати проводитимуть «з метою створення сприятливих умов для розвитку спорту у місті, стимулювання успішних виступів та досягнення високих результатів спортсменами».

Зазначимо, що Літні Олімпійські ігри-2020 проходитимуть у Токіо (Японія) з 24 липня по 9 серпня. Незабаром після їхнього завершення у Токіо стартують Літні Паралімпійські ігри, вони триватимуть з 25 серпня по 6 вересня.

Станом на 11 березня ліцензії на участь в Олімпійських іграх-2020 вибороли четверо львівських спортсменів: борчині Алла Черкасова та Оксана Лівач, Павло Коростильов (стрільба кульова) та Христина Погранична (художня гімнастика).

Львівський портал підбивав спортивні підсумки Львівщини 2019 року, тож з усіма успіхами наших спортовців можна ознайомитися за цим посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *