ОСТАННІ НОВИНИ

Як Зеленський на шахті представляв нового голову Львівської ОДА

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 6 лютого, президент України Володимир Зеленський на шахті «Межирічанській», що в Червонограді на Львівщині, представив нового голову Львівської облдержадміністрації. Ним став 38-річний бізнесмен Максим Козицький.

Як інформував Львівський портал, під час представлення Зеленський зазначив, що Максим Козицький має 20 років менеджерського досвіду.

Зазначив попереднім головою Львівської ОДА був Маркіян Мальський Мальський. 4 грудня 2019 року президент Володимир Зеленський під час засідання Ради розвитку громад та територій заявив, що звільняє голову ЛОДА Мальського з посади. А 26 грудня 2019 року президент офіційно звільнив Мальського. Відтак Львівська ОДА була без керівника 43 дні.

Нагадаємо, 27 грудня 2019 року Кабінет міністрів України погодив кандидатуру Максима Козицького на посаду глави Львівської ОДА.

Максим Козицький був одним із трьох кандидатів на посаду голови ЛОДА, яких у червні 2019 року висунув на обговорення Володимир Зеленський. Додамо, що Максим Козицький разом із батьком володіє бізнесом у сфері відновлювальної енергетики. Він є єдиним, хто зараз подав декларацію кандидата на посаду голови ЛОДА, що може свідчити про його швидке призначення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *