ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський звільнив голову Львівської ОДА Маркіяна Мальського

Вероніка Рой

|

Президент Володимир Зеленський звільнив голову Львівської ОДА Маркіяна Мальського. Про це глава держави сказав під час засідання Ради розвитку громад та територій.

 

«Я ще раз хочу подякувати всім, подякувати головам ОДА. Прийняв рішення їх звільнити. Не через те, що вони люди недосвідчені чи нечисті на руку, як то кажуть, а через те, що у цих двох областях ми не побачили жодного результату. Тому я хочу подякувати голові Закарпатської ОДА Ігорю Бондаренку і голові Львівської ОДА Маркіяну Мальському», – сказав президент.

Водночас очільниця пресслужби Львівської ОДА Львівському порталу Ольга Мельник не підтвердила, але й не спростувала цю інформацію.

«Маркіян Мальський зараз у відрядженні у Києві. Я зможу підтвердити чи спростувати інформацію після того, як відповідне розпорядження з’явиться на сайті президента України», – сказала вона.

Згодом Маркіян Мальський підтвердив звільнення на своїй сторінці у Facebook:

«Дорогі друзі, після активного державницького життя на посаді голови ЛОДА повертаюся до адвокатської практики, наукової та дипломатичної діяльності. З командою професіоналів у Києві та Львові, з якими ми встигли спрацюватись, неохоче розставатись. Бажаю Вам всеможливих успіхів на благо України! Однак душа моя по-справжньому лежить до іншого та і вдалося реалізувати чимало задуманого та дати старт багатьом новим процесам, які вірю, вже скоро реалізуються…».

Зазначимо, Маркіян Мальський очолював Львівську ОДА майже пів року. Президент України Володимир Зеленський призначив його на цю посаду 6 липня, і в цей же день представив його у Львівському університету імені Івана Франка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *