ОСТАННІ НОВИНИ

Більше тисячі львів’ян підтримали продовження автобусного маршруту №52 на Під Голоско

Наталя Дуляба

|

Трохи більше місяця тому активісти почали збирати підписи за продовження руху маршрутки №52 до вул. Під Голоско. За цей час таку ідею підтримали більше тисячі львів’ян. Про це Львівському порталу повідомили у ГО «За якісний транспорт».

 

Активісти пропонують схему руху автобуса №52, який зараз курсує до вул. Варшавської, продовжити до вул. Під Голоском.

«За останні три роки мікрорайон в межах вулиці Під Голоском і прилеглими до неї дуже сильно почав розбудуватись… Якщо взяти за норму, що на одну квартиру ми отримуємо в середньому два мешканці,  то це означає, що у вищезазначеному мікрорайоні буде 6 912 нових пасажирів громадського транспорту», – кажуть активісти.

Відтак вони просять мерію продовжити автобусний маршрут №52 (АС «Західна» – вул. Варшавська) та відкригувати маршрут №7 (вул. Чигиринська – вул. Скрипника), закоротивши його на проспекті Чорновола-Варшавській із влаштуванням кінцевої зупинки на вул. Варшавській. Цю ініціативу підтримали 1090 львів’ян.

(Натисніть на зображення для збільшення)

«Представники громадської організації «За якісний транспорт» звернулись із листом до міського голови Львова Андрія Садового, щоб він дав доручення управлінню транспорту в найкоротший термін забезпечити продовження автобусного маршруту №52», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, донедавна автобус №52 їздив із АС «Західна» лише до площі Різні. На початку вересня мерія Львова продовжила його схему руху до вул. Варшавської.

Ще раніше маршрут №52 хотіли продовжити до Рудного, однак зробити це так і не вдалося.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *