ОСТАННІ НОВИНИ

Життю трьох постраждалих, які вижили після авіакатастрофи, нічого не загрожує, – медики

Соломія Головіна

|

Стан трьох постраждалих в авіакатастрофі поблизу Львова — стабільний, загрози життю немає. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Зауважимо, що 4 жовтня після падіння транспортного літака АН12 поблизу Львова трьох постраждалих оперативно госпіталізовано у 8-му міську клінічну лікарню. Станом на сьогоднішній ранок стан постраждалих – середньої важкості, стабільний, загрози життю немає.

Як розповів головний лікар 8-ї міської клінічної лікарні Василь Обаранець, двоє постраждалих продовжують лікування у травматологічному відділенні, їхній стан стабільний, середньої важкості, з позитивною динамікою. Третій постраждалий наразі перебуває в реанімації, його стан також стабільний, він у свідомості, загрози його життю немає.

Пацієнти перебувають під постійним наглядом, отримують всю необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, 4 жовтня, у селі Сокільники впав транспортний літак Ан-12, який не долетів до посадкової смуги аеропорту «Львів» півтора кілометра. Внаслідок авіакатастрофи загинуло п’ятеро людей, ще троє постраждали. Правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за фактом аварійної посадки літака на Львівщині.

Також раніше надзвичайники оприлюднили фото з місця падіння літака та відео, як проходила рятувальна операція.

Згодом медики повідомили, що стан двох постраждалих після авіакатастрофи є стабільним, а третій перебуває в реанімації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *