ОСТАННІ НОВИНИ

Авіакомпанії, літак якої впав поблизу Львова, призупинили ліцензію

Вероніка Рой

|

Державна авіаційна служба України припинила дію сертифіката експлуатанта Приватного акціонерного товариства авіакомпанії «Україна-Аероальянс», транспортний літак якої здійснив аварійну посадку у селі Сокільники, що поблизу Львова. Про це інформує Державіслужба.

 

«Наказом Державної авіаційної служби України від 4 жовтня 2019 року № 1334 припинено з 00 годин 00 хвилин (UTC) 05-го жовтня 2019 року дію Сертифіката експлуатанта приватного акціонерного товариства «АВІАКОМПАНІЯ «УКРАЇНА-АЕРОАЛЬЯНС» № UK 023», – йдеться у повідомленні Державіслужби.

Як додають у відомстві, наказ прийнято на підставі рішення постійно діючої Комісії з питань сертифікації експлуатантів, організацій з технічного обслуговування і підтримання льотної придатності, розробників та виробників авіаційної техніки, навчальних закладів з підготовки льотного складу в Україні, льотного і технічного персоналу.

Нагадаємо, 4 жовтня, у селі Сокільники впав транспортний літак Ан-12, який не долетів до посадкової смуги аеропорту «Львів» півтора кілометра. Внаслідок авіакатастрофи загинуло п’ятеро людей, ще троє постраждали. Правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за фактом аварійної посадки літака на Львівщині.

Також раніше надзвичайники оприлюднили фото з місця падіння літака та відео, як проходила рятувальна операція.

Згодом медики повідомили, що стан двох постраждалих після авіакатастрофи є стабільним, а третій перебуває в реанімації.

Станом на ранок 7 жовтня стан трьох постраждалих у авіакатастрофі – стабільний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *