ОСТАННІ НОВИНИ

Наслідки штурму Ратуші: посадовця міської ради госпіталізували

Анастасія Мельник

|

У результаті штовханини під стінами Львівської міської ради, із травмою селезінки було госпіталізовано директора департаменту «Адміністрація міського голови» Євгена Бойка. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради.

 

«Після медичного огляду, лікарі наполягли на госпіталізації, попередньо, на декілька днів», – йдеться у повідомленні.

Як ми бачимо на відео, під час натиску Євген Бойко впав під ноги пікетувальникам. Активісти не одразу помітили, що топчуться ногами по людині. Однак, одразу після того, як побачили, що Євген Бойко лежить на землі витягнули його зі штовханини.

Як повідомляв Львівський портал, сьогодні, 29 травня, пікетувальники під Ратушою виламали двері до Львівської міської ради та проникли всередину. В результаті сутичок постраждав працівник «Муніципальної варти». Також від емоційного потрясіння стало погано вагітній працівниці мерії.

Окрім того, поліцейські встановлюють обставини подій у міській раді.

Деталі про скандал довкола протестів та відставки Андрія Садового читайте у нашому матеріалі «Скинути Садового з трону. Місія (не)можлива».

Також нагадаємо, 24 травня, активісти увірвались до малої сесійної зали, де відбувалося засідання виконавчого комітету. Опісля погроз та образливих вигуків, активісти облили посадовців фарою. Згодом Геннадій Васьків та Євген Бойко написали заяви до Нацполіції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *