ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові семеро людей отруїлися чадним газом, серед них — четверо дітей

Анастасія Мельник

|

У Львові протягом 12-13 травня чадним газом отруїлося семеро людей, серед них — четверо дітей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради.

 

Зокрема, 12 травня у квартирі на вул. Білоцерківській (Сихівський район) отруїлися, ймовірно чадним газом, чотири особи, серед них — троє дітей. Постраждалих у стані середнього ступеня важкості госпіталізували у лікувальні заклади Львова:

  • дівчинка — 9 років;
  • дівчинка — 14 років;
  • хлопчик — 5 років;
  • жінка — 32 роки.

Окрім того, сьогодні вночі, 13 травня, у квартирі на вул. Коновальця (Франківський район) отруїлися, ймовірно чадним газом, 3 мешканців квартири: двоє дорослих (жінка — 69 років та чоловік — 36 років), а також дівчинка віком 12 років. Постраждалих у стані середнього ступеня важкості було госпіталізовані у Львівську обласну клінічну лікарню.

Обставини подій встановлюються.

Загалом з початку року у Львові трапилось уже 34 випадки отруєння чадним газом, внаслідок яких постраждали 73 людини (з них 22 дитини). Восьмеро людей загинули.

Нагадаємо, протягом 2018 року у Львові внаслідок отруєння чадним газом постраждали більше 150 людей, 9 із них загинули.

Через масові отруєння у Львові взялись проводити позапланові перевірки житлових будинків. Завершити їх мали до середини березня, але через те, що мешканці не впускають комунальників і газовиків у свої квартири, термін проведення таких обстежень продовжили.

Львівський портал писав про те, як вчасно розпізнати симптоми отруєння чадним газом, які легко можна сплутати із харчовим отруєнням чи грипом, а також як вберегтися від тихого вбивці. Детальніше про це читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *