ОСТАННІ НОВИНИ

На Під Голоском з’явиться черговий житловий комплекс

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 26 жовтня, ТзОВ «Львів Буд Покізол» дозволили збудувати шість житлових будинків із вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Під Голоском, 4. Відповідні містобудівні умови та обмеження видав виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як йдеться у проекті рішення, новий житловий комплекс будуватимуть на земельній ділянці площею 1,5 га. Цільове призначення землі – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку; категорія – землі житлової та громадської забудови. Також ділянка розташована у зоні Ж-4 – зоні багатоповерхової житлової забудови. Своїм рішенням виконком дозволив забудувати земельну ділянку на 35%.

Загалом на вул. Під Голоском, 4 ТзОВ «Львів Буд Покізол» зведе шість будинків, кожен із них матиме по 9-10 поверхів.

Зазначимо, що на засідання виконавчого комітету прийшли мешканці мікрорайону, які обурені темпами його забудови. Вони наголошували, що вже зараз там немає необхідної інфраструктури, відтак вимагали припинити видачу дозволів на будівництво.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Львів Буд Покізол» зареєстроване саме на вул. Під Голоско, 4. Його засновниками є львів’янин Роман Жишко та Андрій Лозинський, який живе в Канаді.

Роман Жишко також володіє фірмами, що займаються торгівлею деревини, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням. Водночас Андрій Лозинський має бізнес, пов’язаний з орендою власного чи орендованого нерухомого майна.

Основний вид діяльності ТзОВ «Львів Буд Покізол» вказаний як будівництво житлових і нежитлових будівель. Розмір статутного капіталу компанії складає півмільйона гривень.

Як повідомляв Львівський портал, район вул. Під Голоско у Львові сьогодні активно забудовують житловими будинками.

Нещодавно містобудівну документацію на зведення житла біля Української академії друкарства міськрада Львова видала прокуратурі області та «Львівоблагропромбуду». Також поруч, на вул. Малоголосківській, ТзОВ «Імперіал Град» будуватиме ще один житловий комплекс.

А наприкінці серпня міськрада Львова людині Медведчука будувати житловий будинок поруч із вул. Під Голоско.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *