ОСТАННІ НОВИНИ

У Мостиськах люди перекрили трасу Львів – Шегині

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 23 жовтня, у Мостиськах близько півсотні місцевих мешканців перекрили трасу міжнародного сполучення Львів – Шегині. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

 

Мешканці міста Мостиська безперестанку ходять пішохідним переходом, таким чином заблокувавши рух трасою  Львів – Шегині. Причиною пікету стала затримка капітального ремонту дороги на вул. Я. Мудрого.

За попередніми даними, пікетувальники пропускають лише спецтехніку та автомобілі із дітьми.

Як своєю чергою запевнив голова Мостиської РДА Степан Буняк, вулицю Я. Мудрого відремонтують і без акцій протесту. Також він наголосив, що не поділяє ідею перекриття трас.

«Шум заради піару. Питання ремонту Ярослава Мудрого –вирішене. Не підтримую і не розумію позицію перекриттів, це все не задля конструктиву, а щоб «посвітитись». Повідомляю: ремонт буде! І це безапеляційно, і без «додаткових» криків», – написав на своїй сторінці у Facebook Степан Буняк.

Про те, які дороги ремонтуватимуть на Львівщині у 2018 році, та які вулиці ремонтуватимуть у Львові, дивіться ТУТ.

Раніше Львівський портал повідомляв, що дороги на Львівщині є найдорожчі в Україні, і при цьому мають найменший гарантійний термін експлуатації. Зважаючи на це, Уряд змусив підрядників давати до 10 років гарантії на відремонтовані дороги. Окрім того, непрозорі тендери на виконання дорожніх робіт призводять до того, що державні кошти «розпилюють» між собою три монополісти, які фактично займаються перекачуванням мільярдів бюджетних грошей.

Нещодавно голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин також поскаржився на брак коштів для ремонту львівських доріг. Однак як звітують чиновники, станом на середину вересня на ремонт львівських доріг вже використали 80% передбачених коштів.

Фото: Ігор Зінкевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *