Львів’яни просять пустити на маршрут №32 великогабаритні автобуси

Олена Карп'юк

|

Містяни закликають Львівську міську раду замінити малогабаритні автобуси на великогабаритні на маршруті №32, що сполучає Сихів із залізничним вокзалом. Відповідну електронну петицію зареєстрували у Єдиній системі місцевих петицій сьогодні, 22 жовтня, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Автор петиції Віталій Таряник наголошує, що на автобусному маршруті №32 курсують невеликі «Богдани», відтак у час-пік транспорт зазвичай є переповненим.

«Маршрут пролягає через район, де проживає і працює велика кількість містян, а тому у години пік неможливо навіть на нього розраховувати, оскільки він завжди є переповнений. Тому, щоб полегшити добирання у години пік, пропоную замінити звичайні «Богдани» на великогабаритні автобуси – МАЗ, ЛАЗ тощо», – йдеться у тексті петиції.

Для того, щоб Львівська міська рада розглянула цю петицію, необхідно, щоб вона набрала 500 голосів.

Нагадаємо, 12-метрові білоруські МАЗи, які нещодавно доставили до Львова, міська рада випустила на маршрути №46 та №3А. Також ці машини віднедавна курсують і на експериментальному маршруті, який з’єднує Рясне із приміським вокзалом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *