ОСТАННІ НОВИНИ

Мер Дрогобича назвав сміттєвий хаос у місті «політичним тероризмом»

Дарина Смеречанська

|

Міський голова Дрогобича вважає сміттєву кризу, яка виникла в місті, «політичним тероризмом з боку зацікавлених осіб». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі у прес-службі Дрогобицької міської ради.

 

Міський очільник наголосив, що ситуація, яка склалася зі сміттям, є політичним тероризмом проти громади Дрогобича з боку зацікавлених осіб, які від 9 лютого прагнуть втопити місто у смітті, за який рано чи пізно ці особи повинні понести відповідальність.

Як своєю чергою наголосив  керівник КП «КМГ» Андрій Янів, станом на сьогодні на території підприємства знаходиться 14 автомобілів завантажених сміттям, які очікують виїзду на полігони.

Додамо, що 5-6 жовтня у Дрогобичі відбулися спільні рейди працівників КП «Комбінат міського господарства» та КП «Муніципальна варта» щодо виявлення фактів порушення Правил благоустрою, зокрема виявлення та притягнення до відповідальності порушників, які створюють стихійні сміттєзвалища на території Дрогобича та осіб з суміжних територій, які звозять сміття до Дрогобича.  У ході рейдів було виявлено мешканця села Рихтичі, який незаконно вивантажував з автомобіля сміття на стихійному майданчику на вулиці Пилипа Орлика. Такі ж рейди були проведені на вулицях Млинарській, Горішній Брамі, Самбірській .

Львівський портал неодноразово писав про те, що Дрогобич потерпає від сміття.

Також ми інформували про те, що у Дрогобичі хочуть будувати сміттєпереробний завод.

Міський голова Дрогобича Тарас Кучма звернувся до голови Львівської ОДА з проханням оголосити Дрогобич зоною екологічного лиха у зв`язку зі сміттєвою блокадою.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *