ОСТАННІ НОВИНИ

У Тунісі застрягла нова група українських туристів

Омелян Шевчук

|

Група з 48 українських туристів, які відпочивали в Тунісі, не змогла в середу вилетіти додому. Про це повідомляє в Facebook їх туроператор Oasis Travel.

 

За його інформацією, відпочинок українців – 38 зі Львова та 10 із Києва – був запланований до 4 липня, проте їм доведеться залишитися в чужій країні ще на 3 дні.

Туроператор заявляє, що покрив їхнє додаткове перебування в готелях Тунісу, і обіцяє забезпечити виліт до Києва в суботу, 7 липня.

«Гостям зі Львова буде надано безкоштовний трансфер Київ – Львів», – додав він.

Oasis Travel приніс свої вибачення за те, що трапилося.

Раніше Львівський портал повідомляв, що українців, які не змогли вчасно повернутися додому із Тунісу через скасування рейсів авіакомпанії Bravo Airways і туроператора Oasis Travel, почали виселяти із готелів на вулицю. Міністр інфраструктури України Володимир Омелян обурений такою ситуацією і заявив, що недобросовісних туроператорів і авіаперевізників позбавлятимуть ліцензій. Також він повідомив, що Українці застрягли у Тунісі через шахрайство Oasis Travel, а Bravo Airways вивозить людей власним коштом

Також ми повідомляли, коли повернуть українців із Тунісу(попередній розклад руху літаків зі Львова).

Як відомо минулого тижня у аеропортах Італії застрягли українські пасажири Ernest Airlines.

Ситуація із суттєвою затримкою рейсів Ernest Airlines та Bravo Airways у львівському аеропорті повторилася. Із технічних причин також був відтермінований рейс авіакомпанії Yanair із Барселони. Окрім того застрягли 160 українських туристів, які не можуть вилетіти додому з відпочинку на іспанському острові Мальорка.

Сьогодні у ЗМІ з’явилася інформація, що туристична авіакриза буцімто позаду.

УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *