ОСТАННІ НОВИНИ

Українців, які застрягли у Тунісі, виселяють на вулицю

Андрій Котенський

|

Українців, які не змогли вчасно повернутися додому із Тунісу через скасування рейсів авіакомпанії Bravo Airways і туроператора Oasis Travel, почали виселяти із готелів на вулицю. При цьому за двері виставляють навіть жінок при надії. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук львів’янин Микола Фуртак.

«Ми сидимо на ресепшн у Туніському готелі, бо нас виселили, але ніхто нічого не говорить коли нас повернуть додому. При цьому менеджери готелю пояснили, що виселення сталося через те, що прибувають нові гості, але це не правда, бо рейси із України цього туроператора були призупинені. Нас фактично виставляють на вулицю у чужій країні. Туроператор покинув і не відповідає на дзвінки, а гід Юлія лише кидає відписки телефоном. Тепер я із моєю вагітною дружиною та маленькими дітьми, і ще із десяток таких людей як ми, очікуємо у холі готелю невідомого. Без їжі і без води», – повідомив Микола Фуртак.

Водночас туроператор Oasis Travel повідомив, що усіх українців, які застрягли у Тунісі із його вини, зможуть повернути додому не раніше понеділка, 2-го липня.

«Шановні партнери та гості! Компанія «Оазис тревел Україна» повідомляє, що в результаті переговорів керівництва нашої компанії з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та компанією «Авіакомпанія Браво» було досягнуто згоди про те, що в понеділок 02.07.2018 року будуть виконані 5 рейсів маршрутом Туніс – Україна з метою повернення туристів, які перебувають в Тунісі. Інформація про розклад рейсів буде повідомлена додатково.», – йдеться у повідомленні туроператора.

Окрім того стало відомо, що усіх, хто не зміг своєчасно вилетіти обіцяють поселений у готелі за рахунок туроператора.

«Компанія «Оазис тревел Україна» гарантує всім своїм клієнтам, які перебувають в Тунісі, що до моменту їхнього вильоту 02.07.2018, проживання в готелях відбуватиметься за рахунок компанії. А також приносять вибачення за заподіяні незручності», – йдеться у офіційному повідомленні Oasis Travel.

Окрім того сьогоднішній рейс авіакомпанії Bravo Airways зі Львова до Тунісу також було скасовано.

Минулого тижня Львівський портал повідомляв, що у аеропортах Італії застрягли українські пасажири Ernest Airlines. Міністр інфраструктури України Володимир Омелян обурений такою ситуацією заявив, що недобросовісних туроператорів і авіаперевізників позбавлятимуть ліцензій.

Фото та відео: Микола Фуртак

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *