ОСТАННІ НОВИНИ

У аеропорті «Львів» затрималися пасажири відразу п’яти рейсів

Андрій Котенський

|

Сьогодні у аеропорті «Львів» відбулася затримка прибуття та вильоту відразу 5-ти авірейсів із Далману, Мілану, Варшави, Києва та Неаполя. Про це свідчить онлайн табло львівського летовища, передає кореспондент Львівського порталу.

 

На 11 годин уже запізнюється приліт рейсу авіакомпації Bravo Airways із Далману. У ці хвилини врешті розпочалася реєстрація пасажирів на відліт, адже повітряне судно перебуває на підльоті до Львова.

«Авіакомпанія Bravo Airways виконуватиме рейси BAY4308 Даламан – Львів із затримкою до 17-00 та BAY4307 Львів – Даламан із затримкою до 18-00, пасажири повідомлені», – прокоментували Львівському порталу у прес-службі аеропорту Львів.

Водночас на 15 годин затримується приліт туристів із Мілану, які мали повернутися до Львова авіалініями Ernest Airlines, а також близько доби не варто очікувати прильоту літака цієї ж авіакомпанії із Неаполя. Як стало відомо, рейси Ernest Airlines затримані із технічних причин.

«Сьогодні з технічних причин відбулися затримки рейсів авіакомпанії Ernest. Перевізник уже підкоригував графік та повідомив його пасажирам аеропорту «Львів».

Згідно оновленого розпорядку рейси відбудуться:

ERN223 Мілан-Львів – прибуття в 02:30 (02.07.18)

ERN224 Львів-Мілан – виліт в 03:15 (02.07.18)

ERN277 Неаполь-Львів – прибуття в 17-45 (02.07.18)

ERN278 Львів-Неаполь – виліт в 18-30 (02.07.18)

Пасажирам буде надано воду та харчування, про будь-які оновлення будемо інформувати згодом», – йдеться у повідомленні летовища.

Варто також відзначити що відбулося незначне спізнення літака із Варшави авіакомпанії LOT. Судно уже приземлилося у Львові проте виліт до столиці Польщі теж відбуватиметься із запізненням.

Окрім того на інформаційному таблі з’явилася інформація про ймовірну затримку рейсу із Борисполя від авіакомпанії «МАУ», який мав прибути до Львова, о 16.35. Щоправда реєстрація на рейс до Києва уже відкрита.

Раніше Львівський портал повідомляв, що українців, які не змогли вчасно повернутися додому із Тунісу через скасування рейсів авіакомпанії Bravo Airways і туроператора Oasis Travel, почали виселяти із готелів на вулицю. Міністр інфраструктури України Володимир Омелян обурений такою ситуацією і заявив, що недобросовісних туроператорів і авіаперевізників позбавлятимуть ліцензій. Також він повідомив, що Українці застрягли у Тунісі через шахрайство Oasis Travel, а Bravo Airways вивозить людей власним коштом

Також ми повідомляли, коли повернуть українців із Тунісу(попередній розклад руху літаків зі Львова).

Як відомо минулого тижня у аеропортах Італії застрягли українські пасажири Ernest Airlines.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *