ОСТАННІ НОВИНИ

Українці застрягли у Тунісі через шахрайство. Bravo Airways вивозить людей власним коштом

Андрій Котенський

|

Авіакомпанія Bravo Airways за власний кошт забере українських туристів, яких фактично покинув напризволяще туроператор Oasis Travel, що заборгував авіаперевізнику понад 1 мільйон доларів. Про це в ефірі телеканалу 112 повідомив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

 

За його словами, Мінінфраструктури вимагатиме від Генпрокуратури порушити кримінальну справу через шахрайство з боку туроператора, внаслідок чого в Тунісі «застрягли» сотні громадян України.

«Це обурливий випадок. Я буду рекомендувати Мінекономрозвитку позбавити цього туроператора ліцензії. Буде звернення до ГПУ, щоб порушити кримінальну справу, тому що ми маємо випадок з банальним шахрайством – коли гроші отримано, а послуги – не надано», – заявив глава Володимир Омелян.

Він також повідомив, що туроператор Oasis Travel заборгував перевізнику Bravo Airways понад 1 мільйон доларів.

«Авіакомпанія Bravo Airways за свій рахунок вже вивезла з Тунісу 650 туристів в Україну, залишається ще близько 800 осіб», – повідомив він.

Раніше Львівський портал повідомляв, що українців, які не змогли вчасно повернутися додому із Тунісу через скасування рейсів авіакомпанії Bravo Airways і туроператора Oasis Travel, почали виселяти із готелів на вулицю.

Як відомо минулого тижня у аеропортах Італії застрягли українські пасажири Ernest Airlines. Міністр інфраструктури України Володимир Омелян обурений такою ситуацією заявив, що недобросовісних туроператорів і авіаперевізників позбавлятимуть ліцензій.

Також ми повідомляли, коли повернуть українців із Тунісу (попередній розклад руху літаків зі Львова).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *