ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові запевняють, що в комунальному транспорті пенсіонери й надалі їздитимуть безкоштовно

Олена Карп'юк

|

Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак запевнив, що пенсіонери, які не підпадають під монетизацію пільг, й надалі їздитимуть у комунальних маршрутках та електротранспорті безоплатно. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«У перелік пільгових категорій, згідно з постановою Кабміну (щодо монетизації, – ред.), не увійшла категорія пенсіонерів. Водночас наголошую: у Львові на маршрутах, які обслуговує наш комунальний транспорт, ЛКП «Львівелектротранс» і ЛК «АТП-1», пенсіонери їздили і їздитимуть безкоштовно», – розповів Сергій Бабак.

Водночас він зауважив, що цього року у Львові монетизації пільг за проїзд у громадському транспорті вводити не будуть через брак коштів.

Натомість вчора міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв, що монетизацію таки запровадять у 2019 році.

Нагадаємо, ще наприкінці січня приватні перевізники почали брати з пенсіонерів кошти за проїзд у міських маршрутках.

Також Асоціація перевізників Львівщини нещодавно заявила, що з 1 червня для всіх без винятку пільгових категорій населення проїзд у маршрутках буде платним.

Львівський портал раніше повідомляв, що остаточне рішення щодо монетизації Львівщина має прийняти до 1 червня.

Все, що потрібно знати про монетизацію пільг за проїзд у громадському транспорті, читайте у матеріалі Львівського порталу «Монетизація пільг: реальний порятунок чи чергова мильна бульбашка?».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *