ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні розпочали ремонтні роботи дороги на ділянці Сколе-Коростів

Юлія Шпак

|

Сьогодні, 4 квітня, розпочали ремонтні роботи дороги на ділянці Сколе-Коростів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

«Погодні умови дозволили нам розпочати ремонтні роботи на автомобільній дорозі державного значення, зокрема на ділянці Сколе-Коростів», – зазначив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло.

Окрім того, він також додав, що у межах проведення ремонтних робіт, запланували регенерацію та укладання конструктивних шарів дорожнього одягу за технологією «холодний ресайклінг», товщиною 16 см з застосування емульсії та цементу. Також – влаштування вирівнюючого шару і асфальтобетонної суміші, товщиною 10 см і влаштування верхнього шару щебенево-мастичного асфальтобетону, товщиною 5 см.

Варто зауважити, що роботи проводяться підрядною організацією «Автомагістраль-Південь» за рахунок коштів передбачених із державного бюджету на розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення у сумі 100 мільйонів гривень.

Нагадаємо раніше Львівський порталу повідомляв, що у кінці минулого тижня на Львівщині розпочали ремонт дороги від Великих Мостів до Сільця.

Варто додати, що дороги на Львівщині найдорожчі в Україні та з найменшим гарантійним терміном експлуатації. Після цього Уряд змусив підрядників давати до 10 років гарантії на відремонтовані дороги. Окрім того стало відомо, що непрозорість проведення тендерів на виконання дорожніх робіт призводить до того, що державні кошти «розпилюють» між собою три монополісти, які фактично займаються перекачуванням мільярдів бюджетних грошей.

Також стало відомо, які дороги ремонтуватимуть на Львівщині у 2018-му. Інтерактивна мапа. Які вулиці ремонтуватимуть у 2018 році у Львові дивіться ТУТ.

Окрім цього, вчора Львівський портал повідомляв, що Синютка не виконав три обіцянки із ремонту доріг на Львівщині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *