ОСТАННІ НОВИНИ

Взялися ремонтувати розбиту дорогу від Великих Мостів до Сільця

Соломія Головіна

|

У кінці минулого тижня на Львівщині розпочали ремонт дороги від Великих Мостів до Сільця. Про це у коментарі Львівському порталу у коментарі повідомив т.в.о. директора
департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА.

 

Як він розповів, підрядна організація «Автомагістраль-Південь» у п’ятницю розпочала ремонт дороги Р-15 від Великих Мостів до Сільця.

«Кошти виділені з Державного дорожнього фонду – 65 млн грн, на які і виконуватимуться роботи. Тендер проведений ще минулого року. Як ми і обіцяли, роботи розпочалися з настанням сприятливих погодних умов», – пояснив Роман Кокотайло.

Власне, мова йде про поточний середній ремонт цієї ділянки. За словами посадовця, він практично прирівняний до капремонту: буде нова основа та новий асфальтобетон.

Роман Кокотайло запевнив, що роботи планують завершити у трьохмісячний термін.

«Все залежатиме від погоди. Якщо у п’ятницю була гарна погода, то на вихідних падав дощ, і це гальмувало процес. Я думаю, якщо говорити в реальних темпах, то це займе до трьох місяців часу. Якщо будуть кращі погодні умови, то, думаю, завершимо швидше», – зазначив він.

Своєю чергою на ділянці від Жовкви до Великих Мостів будуть «латати» ями.

«Ділянка від Жовки до Великих Мостів в значно кращому експлуатаційному стані. Відповідно там буде проведений ямковий ремонт», – сказав посадовець.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *