ОСТАННІ НОВИНИ

ДКЦПФР зареєструвала емісію облігацій ТзОВ “УкрТехноФос” (м.Рівне)

|

ТзОВ «УкрТехноФос» (м.Рівне) отримав свідоцтво про реєстрацію випуску облігацій на суму 5 млн.грн., організатором та андерайтером виступає компанія «Оптіма-Інвест». Со-андеррайтером емісії виступить «Кредит Банк (Україна)», повідомили “Львівський портал” в компанії “Оптіма-Інвест”.

Організація емісії виходить на завершальну стадію, початок розміщення якої планується на 23 травня 2005 року. «Ми не сумніваємося в успіху розміщення облігацій «УкрТехноФосу», – говорить директор «Оптіми-Інвест» Андрій Дрібнюк, – оскільки уже тривалий час спостерігаємо сталий інтерес учасників ринку до цієї емісії».

Нагадаємо, що 31 березня 2005 року рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» присвоїло випуску іменних процентних облігацій ТзОВ «УкрТехноФос» на суму 5 млн. грн. довготерміновий кредитний рейтинг «uaB».

ТзОВ «УкрТехноФос» один з провідних українських виробників мінеральних добрив. Підприємство працює на території усіх областей західної, північної та центральної частин України. Об’єм реалізації продукції за 2003 рік склав 20 млн. 897 тис. грн., за 2004 рік – 53 млн. 447 тис. грн.

Основні параметри емісії:

Обсяг випуску 5’000’000,00 (п’ять мільйонів гривень) грн.

Форма випуску Бездокументарна

Номінал однієї облігації 1000,00 (Одна тисяча гривень) грн.

Термін обігу 2 роки

Дата початку обігу 23 травня 2005 року

Термін розміщення 60 днів

Дата початку розміщення 23 травня 2005 року

Кількість купонних періодів 8 (вісім)

Тривалість купонного періоду 91 день

Відсоткова ставка (річних) на перший – четвертий купонні періоди – 18 %;на наступні (5-8) купонні періоди – визначається емітентом в залежності від ринкової ситуації)

Оферта Річна

Дата повідомлення про встановлення відсоткової ставки на 4-8 купонні періоди за 45 днів до закінчення 4-го купонного періоду

Депозитарій ВАТ “МФС”

«Оптіма-Інвест» входить у групу компаній «Оптіма», яка об’єднує фінансову компанію «Оптіма-фінанс» та компанію з управління активами (КУА) «Оптіма-Капітал». Групу було створено як універсальну фінансову інституцію (інвестиційний банк) з метою забезпечення клієнтів максимально можливим набором послуг на фінансовому ринку. «Оптіма-Інвест» організувала емісію облігацій Торгової Компанії «Інтермаркет». Цінні папери на суму 10 млн. гривень були розміщені менш ніж за два тижні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *