ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові за добу сталися дві аварії за участі електросамокатів

Олег Дерев'янко

|

У понеділок, 7 жовтня, у Львові сталися дві аварії з електросамокатами, у результаті яких травмувалися пішоходи. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівської області.

Обидві ДТП стались майже одночасно – близько о 22:30. На вулиці Городоцькій зіткнулись електросамокат та автомобіль Renault Megan, яким керував 39-річний львів’янин.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримала 20-річна мешканка Київщини – пасажирка електросамоката, її доставили до лікарні. Водій двоколісного транспортного засобу з місця пригоди втік і зараз його розшукують поліцейські.

Другий інцидент був на вулиці Івана Франка, де 25-річний водій електросамоката, рухаючись тротуаром, скоїв наїзд на пішохода – 20-річного жителя Львова. Пішохід отримав тілесні ушкодження і також був госпіталізований.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 291 (Порушення чинних на транспорті правил) Кримінального кодексу України.

Проводяться досудові розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *