ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловічі футболки Hugo з принтом – з якими стилями вони поєднуються?

Новини компаній

|

Модні бренди постійно адаптуються до мінливих вимог суспільства, і всесвітньо відомий Hugo Boss не є винятком. Близько тридцяти років тому з’явилася окрема лінійка для молодих людей, які бажають виявляти свою індивідуальність.

Бренд Hugo – це поєднання класичної елегантності з бунтарським духом вуличної моди, чисті лінії та сміливі колірні рішення. Колекції одягу, взуття та аксесуарів на https://modivo.ua/c/modivo/virobnik_1:hugo відрізняються свіжими дизайнерськими ідеями, які знаходять відгук у молодіжному середовищі. Німецький будинок моди створює якісні та зручні речі, а футболки з логотипом знають і люблять у всьому світі.

Які чоловічі футболки актуальні цього сезону?

Базовий елемент гардеробу T-shirt давно вийшов за рамки одягу для спорту та відпочинку. У каталозі Hugo представлені найпопулярніші моделі, які можна поєднувати з іншим одягом від бренду, формуючи капсули для різних ситуацій.

  • Класична посадка Slim Fit. Чорні та білі футболки стануть основою для стильних аутфітів.
  • Оверсайз. Комфортна модель, здатна приховати недоліки фігури. Наприклад, футболка Nannavaro відмінно виглядатиме з будь-яким низом – шортами, джинсами чи штанами.
  • З логотипом бренду. У лінійці представлені різні брендовані футболки, з вишитим чи надрукованим логотипом. Тут ти знайдеш як лаконічні моделі (Nieros), так і моделі з великим яскравим друком (Dulivio).
  • З принтами. Унікальні ексклюзивні малюнки допоможуть створити настрій та підкреслять твою індивідуальність. Зверніть увагу на моделі з останньої колекції HUGO BLUE (Narcado, Noretto, Nimper).

Крім класичних, звичних кольорів, ти знайдеш на сайті https://modivo.ua/c/choloviky/virobnik_1:hugo актуальні відтінки футболок, які ідеально поєднуються з іншими модними пропозиціями сезону. Блакитний, неонові відтінки, синій, червоний та інші кольори зроблять твій аутфіт трендовим навіть із простими, лаконічними речами.

Створи стильні образи з футболками Hugo

Незважаючи на простий крій, твій T-shirt стане родзинкою багатьох стильових напрямків. Грамотний підхід до складання аутфіту для виходу дозволить тобі виглядати дуже пристойно та мужньо, чим би ти не займався.

  • Sport style. Це перше, що спадає на думку, коли шукаєш відповідь на питання: з чим одягнути футболку? Модні джогери у поєднанні з кросівками або снікерсами та бейсболкою дозволять тобі відчувати комфорт протягом усього дня.

Підійдуть футболки з великим та дрібним брендованим принтом. Додай акцент в образ за допомогою яскравих відтінків.

  • Casual формувався як міський стиль, де в основі – зручність та практичність. Футболка з лаконічним принтом у тандемі з прямими вузькими штанами чиносами та невеликим шкіряним бекпеком створять невимушений образ. Змінивши штани на шорти, ти зможеш збільшити рівень комфорту і виглядати елегантно.

Колірна гама не повинна бути надто яскравою та насиченою, вибирай пастельні, чорні чи білі футболки.

  • Preppy нагадує нам про престиж, охайність і легке ставлення до життя в американській студентській субкультурі початку двадцятого століття. Використовуй футболку-поло світлих відтінків, світлі чи яскраві чиноси, іміджеві окуляри, кеди або лофери.

Якісне пошиття та матеріали, які використовує бренд, не залишають шансу недбалості. Створюючи аутфіт у стилі преппі прослідкуй, щоб твоя футболка сиділа ідеально, а решта речей була за розміром – образ старанного учня готовий!

  • Classic style асоціюється у багатьох із сорочками та краватками. Але проста футболка з каталогу MODIVO білого, чорного, синього або сірого кольору може замінити нудні та незручні речі для роботи.

У поєднанні з діловим костюмом та акуратними шкіряними кросівками образ вийде гідним та представницьким, але не надто пафосним.

Вибираючи відповідний стильовий напрямок, врахуй свій спосіб життя, заняття та щоденні потреби. З брендом Hugo, який завжди пропонує свіжі ідеї та сам створює моду, у тебе все вийде!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *