ОСТАННІ НОВИНИ

Побільшало жертв удару по «Епіцентру»: в лікарні помер чоловік з опіками

Ольга Денисяка

|

У лікарні помер чоловік, який постраждав під час удару по гіпермаркету «Епіцентр» у Харкові. Про це повідомив керівник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов

«На жаль, в лікарні помер 40-річний чоловік, який був поранений внаслідок ворожого удару по Епіцентру», – йдеться в повідомленні.

За словами голови ОВА, чоловік перебував в опіковій реанімації, оскільки отримав опіки полум’ям 50%.

Напередодні у будівельному гіпермаркеті «Епіцентр» в Харкові знайшли останки 18-го загиблого внаслідок авіаударів, завданих російськими військами.

Нагадаємо, 25 травня російські війська скинули авіабомби на будівельний гіпермаркет «Епіцентр» у Харкові, спалахнула масштабна пожежа, яку гасили 16 годин. У цей момент всередині перебували кілька сотень людей.

Кількість загиблих і поранених щоразу збільшувалась. Відомо, що серед жертв є 12-річна дівчинка.

Згодом поліція оприлюднила відеозсередини гіпермаркету в момент удару по ньому російських авіабомб. Компанія Епіцентр пообіцяла допомоги всім, хто постраждав під час атаки рашистів на будівельний гіпермаркет компанії у Харкові.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *