ОСТАННІ НОВИНИ

У Харкові побільшало загиблих: серед них є дитина

Ольга Денисяка

|

До 16 зросла кількість загиблих через авіаудари по гіпермаркету «Епіцентр» у Харкові, що стався 25 травня. Серед загиблих є 12-річна дівчинка. Про це повідомив очільник ОВА Олег Синєгубов.

«На жаль, вже 16 загиблих. Дані оновлюються», – йдеться в повідомленні.

Як повідомили у поліції Харківщини, серед загиблих – 12-річна дівчинка, яка була відвідувачем закладу торгівлі.За результатами експертизи ДНК поліція ідентифікувала тіла вісьмох громадян: триває документування наслідків влучання російських ракет  у гіпермаркет. 

Роботи по розбору завалів не припиняються. Постраждали 44 людини, з яких 14 жінок і 30 чоловіків. На місці трагедії розгорнуто роботу штабу слідчого управління поліції та криміналістична лабораторія.

Нагадаємо, 25 травня російські війська скинули авіабомби на будівельний гіпермаркет «Епіцентр» у Харкові, спалахнула масштабна пожежа, яку гасили 16 годин. У цей момент всередині могли перебувати кілька сотень людей.

Поліція оприлюднила відео зсередини гіпермаркету в момент удару російських авіабомб.

Того ж дня після атаки на «Епіцентр» російські окупанти вдарили по центру Харкова. Попередньо встановлено, що росіяни атакували офіси в центрі міста ракетами С-300. Пошкоджено також супермаркет, адміністративні будівлі, магазини, пошту, житлові будинки та автомобілі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *