ОСТАННІ НОВИНИ

Пожежу в «Епіцентрі» гасили 16 годин. Вже відомо про 14 загиблих

Ольга Денисяка

|

До 14 зросла кількість загиблих через авіаудари по гіпермаркету «Епіцентр» у Харкові, що стався 25 травня. Про це повідомив очільник ОВА Олег Синєгубов.

Наразі відомо про 43 травмованих людей. Також 16 людей вважаються безвісти зниклими.

За даними поліції, більше 16 годин тривала ліквідація пожежі в харківському будівельному гіпермаркеті, спричиненої прицільними ударами росії. Вогонь поширився на понад 13 тис. кв. м. Завдяки безперервній героїчній рятувальників пожежу повністю ліквідовано.

 

На місці трагедії працюють штаб слідчого управління поліції та криміналістична лабораторія. У 10 громадян, родичів, які вже звернулися до поліції, відібрано біологічні зразки. Встановлено особи трьох загиблих. Ідентифікація тіл триває.

Нагадаємо, 25 травня російські війська скинули авіабомби на будівельний гіпермаркет «Епіцентр» у Харкові, спалахнула масштабна пожежа. У цей момент всередині могли перебувати кілька сотень людей.

Того ж дня після атаки на «Епіцентр» російські окупанти вдарили по центру Харкова. Попередньо встановлено, що росіяни атакували офіси в центрі міста ракетами С-300. Пошкоджено також супермаркет, адміністративні будівлі, магазини, пошту, житлові будинки та автомобілі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *