ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція показала «Епіцентр» у Харкові зсередини в момент удару РФ

Ольга Денисяка

|

Поліція оприлюднила відео зсередини гіпермаркету «Епіцентр» у Харкові в момент удару російських авіабомб 25 травня. Про це йдеться в повідомленні слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова.

За словами Сергія Болвінова, нині правоохоронці вивчають записи з камер спостереження.

«Тіла ще семи жертв, яких розшукують родичі та колеги, поки не вдалося виявити. Вони вважаються зниклими безвісти. Так само, як і ті люди, останки яких ми вже знайшли, але ще працюємо з ДНК. Важливо! Звертаюся до кожного, хто зараз шукає своїх близьких. Здавайте зразки ДНК – наразі це єдиний спосіб встановити особи тих, кого вже відшукали та ще знайдуть на місці удару. Повідомляйте про зникнення людей, які могли знаходитися в «Епіцентрі». На відео, з яким зараз працюють слідчі, – момент удару. Чітко видно, що люди абсолютно не були готові до такої атаки, перебували на робочих місцях та займалися своїми справами. Нині вивчаємо кожну хвилину записів з камер», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 25 травня російські війська скинули авіабомби на будівельний гіпермаркет «Епіцентр» у Харкові, спалахнула масштабна пожежа, яку гасили 16 годин. Наразі відомо про 14 загиблих.

Того ж дня після атаки на «Епіцентр» російські окупанти вдарили по центру Харкова. Попередньо встановлено, що росіяни атакували офіси в центрі міста ракетами С-300. Пошкоджено також супермаркет, адміністративні будівлі, магазини, пошту, житлові будинки та автомобілі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *