ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканку Львівщини затримали з контрабандою китайських смартфонів на 1,2 млн грн

Наталя Дуляба

|

Жителька Львівщини намагалась нелегально ввезти з-за кордону партію смартфонів Xiaomi на 1,2 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській митниці.

Випадок стався у ніч на п’ятницю, 3 травня, у пункті пропуску «Угринів – Долгобичув». Сюди орієнтовно о 00:30 прибув мікроавтобус Ford Transit.

Водійка, 25-річна мешканка Львівщини, для проходження контролю обрала смугу «зелений коридор», чим засвідчила, що не везе товарів, які підлягають розмитненню. Однак під час огляду в багажному відділенні авто правоохоронці виявили контрабанду смартфонів.

Загалом жінка хотіла підпільно ввезти 200 смартфонів Xiaomi (модель Redmi). Їхня орієнтовна вартість становить 1,25 млн грн. Всі ґаджети вилучено.

За цим фактом склали протокол за ч. 2 ст. 471 (недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон громадянами) Митного кодексу України.

Санкція статті передбачає накладення штрафу розміром 30% вартості контрабандних товарів. Крапку в цій історії поставить суд.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *