ОСТАННІ НОВИНИ

На Житомирщині знайшли застреленими 7-річну дитину, жінку і чоловіка

Ольга Денисяка

|

Зранку 2 травня у приватному будинку на Житомирщині виявили тіла чоловіка, жінки та 7-річної дівчинки. Справу розслідують за фактом умисного вбивства. Про це повідомили в поліції Житомирської області.

Подія сталась у селі Поліське. До поліції надійшло повідомлення про те, що у будинку виявлено тіла трьох людей, серед яких дитина.

«Чоловік повинен був заступити на добове чергування, але на службу не з’явився та на дзвінки не відповідав. Провідавши його за місцем проживання, колеги виявили родину мертвою і повідомили про трагедію до поліції», – йдеться в повідомленні.

Попередньо встановлено, що смерть 7-річної дівчинки, 43-річної жінки та 43-річного чоловіка наступила внаслідок вогнепального поранення. Одна із версій події: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а потім скоїв самогубство.

Наразі встановлюються обставини події у межах кримінального провадження  за п. 2 п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство двох або більше осіб та малолітньої дитини. Призначено низку експертиз.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *