ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни атакували об'єкти енергетичної інфраструктури в трьох областях

Олег Дерев'янко

|

У ніч на суботу, 27 квітня, ворог завдав ракетного удару по енергооб’єктах в Івано-Франківській, Львівській та Дніпропетровській областях. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі «Укренерго».

«Сьогодні вночі росіяни завдали нового ракетного удару по об’єктах енергетичної інфраструктури. Постраждали об’єкти енергосистеми в Івано-Франківській, Львівській та Дніпропетровській областях. Через наслідки відключена дією захисту магістральна повітряна лінія «Укренерго» в західному регіоні», – йдеться у повідомленні.

Наразі тривають аварійно-відновлювальні роботи.

За даними відомства, завдяки поєднанню сонячної погоди та вихідних днів споживання сьогодні, 27 квітня, станом на 9:15 знизилось на 23% у порівнянні з показником вчора, 26 квітня.

«Попри відчутне зниження споживання, в енергосистемі сьогодні в окремі години зберігається дефіцит електроенергії. Просимо всіх споживачів ощадливо споживати електроенергію. А промисловість – максимально залучати імпорт електроенергії та використовувати, за наявності, альтернативні джерела живлення», – наголосили енергетики.

Протягом доби продовжують діяти обмеження споживання на Харківщині. Також цілодобово обмежено споживання для промисловості на Криворіжжі.

Нагадаємо, у ніч суботу, 27 квітня, противник завдав комбінованого ракетного-авіаційного удару по Україні, застосувавши загалом 34 ракети різних типів. ППО збила 21 повітряну ціль. Також окупанти атакували об’єкти енергетичної інфраструктури у Стрийському та Червоноградському районах Львівщини.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *