ОСТАННІ НОВИНИ

На війні загинув військовий і журналіст Андрій Топчій

Олег Дерев'янко

|

У суботу, 20 квітня на фронті загинув 38-річний військовослужбовець, журналіст Андрій Топчій. Про це повідомляє Telegraf.

Андрій Топчій був журналістом, і війна для нього розпочалася ще в 2014 році. Він мав загострене почуття справедливості, через що дуже близько до серця сприймав усі політичні розбіжності та чвари українців.

«Андрій мав гостре почуття справедливості та багато років присвятив боротьбі за Україну. Багато мужніх українців полегли у бою за незалежність від агресора. На жаль, поповнив їхні лави і колишній журналіст “Телеграфу” Андрій Топчій. Йому тепер назавжди 38 років», – йдеться у повідомленні.

Його шлях обірвався 20 квітня під час виконання бойового завдання в районі Роботиного Запорізької області, де ситуація загострилася останнім часом.

Довідка

У 2007 році Андрій Топчій закінчив історичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Писав статті на історичну тематику та публікував цікаві та глибокі інтерв’ю з науковцями у газеті «Факти». До цього був журналістом видання «Телеграф».

Військовослужбовець ЗСУ і бойовий медик стрілецького батальйону Андрій став на захист України ще у 2014 році. Під час АТО він отримав звання сержанта.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *