ОСТАННІ НОВИНИ

Сирський вручив відзнаку військовому зі Львівщини

Олег Дерев'янко

|

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський нагородив військовослужбовця зі Львівщини Василя Жемелу відзнакою «Золотий хрест». Про це Львівському порталу повідомили у Львівському ТЦК та СП.

Василь Жемела народився у селі Дубляни Львівської області. Військовослужбовець 71 окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ.

«Своїм принциповим та відповідальним ставленням до службових обов’язків, Василь заслужив повагу та авторитет серед побратимів. Захисник зі Львівщини неодноразово приймав участь у виконанні бойових завдань та власними діями служив прикладом відданості та професіоналізму для своїх підлеглих», – йдеться у повідомленні.

На початку березня 2024 року, у ході ведення оборонних дій в районі одного із населених пунктів у Донецькій області, молодший сержант Жемела успішно приглушував ворожі БПЛА, що перешкоджало проведення аеророзвідки з боку ворога.

За мужність, високий професіоналізм та відданість військовому обов’язку військового нагородили відзнакою «Золотий хрест». Її особисто вручив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Нагадаємо, що 25 квітня, за проявлену мужність та самовіддане виконання військового обов’язку, військового зі Львівщини Ростислава Гадомського, нагородили відзнакою Міністерства оборони України «Вогнепальна зброя». Її офіцерові особисто вручив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *