ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові дружина захисника відкрила Центр розвитку дитини

Маркіян Рой

|

Дружина військовослужбовця Уляна Кінаш 13 років працює логопединею та педагогинею з раннього розвитку. Цьогоріч жінка зібрала команду фахівців і відкрила власний Центр розвитку дитини та підтримки сім’ї «Ключі». Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

У Центрі розвитку дитини та підтримки сім’ї «Ключі» поєднують кілька напрямків роботи. Тут є корекційні заняття психолога та логопеда з дітьми, а також групові заняття для дітей з особливими освітніми потребами. Окремий напрям –  інформаційна та емоційна підтримка батьків.

«Ми проводимо консультації та семінари для батьків щодо різних питань розвитку та поведінки дитини. Окрім цього організовуємо коучингові зустрічі, на яких батьки можуть порефлексувати не тільки про дітей, а й про життя загалом і ті питання, які їх турбують», – розповіла Уляна Кінаш.

Чоловік Уляни служив у війську ще у 2015 році, а з початку повномасштабного вторгнення знову пішов захищати країну і нині служить у 80-ій десантно-штурмовій бригаді.

Для сімей військовослужбовців у Центрі розвитку дитини та підтримки сім’ї «Ключі» надають першу безкоштовну консультацію чи заняття. Так підтримують родини захисників.

Гроші на навчання та на оренду приміщення Уляні Кінаш надали в рамках програми ваучерної підтримки бізнесу ветеранів та їхніх рідних. Загалом жінці надали 180 тис. грн допомоги.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *